Καρναβάλι Περάματος 2019! Είναι πλέον Θεσμός!


Χαμόγελα, ρυθμός, τρελό κέφι και μουσική, έδωσαν τον τόνο της Αποκριάς στο καρναβάλι του Περάματος 2019.


Θεσμός πλέον το καρναβάλι στην πόλη μας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει πλήρως όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία του, αλλά και τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας που το απόλαυσαν.





Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στην λεωφόρο Ειρήνης, ενώ στη μεγάλη παρέλαση των μεταμφιεσμένων είχαμε τη συμμετοχή σχολείων, φορέων, ομάδων καρναβαλιστών, χορευτικών σχημάτων, αρμάτων, κλόουν, με το σύνολο της πόλης να κινείται στους γνωστούς καρναβαλικούς ρυθμούς !

Πάνω από 20 ομάδες με τα μοναδικής έμπνευσης άρματα και τους 1000 καρναβαλιστές που έλαβαν μέρος, μετά από μια άριστη προετοιμασία, δημιούργησαν μια εξαιρετικά γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη. 

Η συνέχεια της παρέλασης δόθηκε στο ανακαινισμένο πάρκο της Πρόνοιας, όπου με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, εκατοντάδες παιδιά διασκέδασαν, έκαναν πανέμορφα face painting και έπαιξαν στις νέες παιδικές χαρές, την ώρα που οι μεγαλύτεροι απόλαυσαν τη ζωντανή μουσική, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να κινηθούν στους ρυθμούς της Zumpa!


Αξίζει να επισημάνουμε ότι η επιτυχία της διοργάνωσης δεν θα μπορούσε να συντελεστεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια όλων των φορέων της πόλης, όπως σχολείων, συλλόγων, δημοτών, εργαζομένων του Δήμου, εθελοντών, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. 


Επίσης, βασικός συντελεστής της επιτυχημένης διοργάνωσης υπήρξε η Ελληνική Αστυνομία που μερίμνησε για την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της πόλης, και φυσικά η παρούσα Δημοτική Αρχή που φρόντισε όλη η γιορτή να γίνει αφενός δωρεάν και αφετέρου με μηδενική επιβάρυνση προς τον Δημότη του Περάματος. 

   

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους βοήθησαν, σε όσους συμμετείχαν και σε όλους όσους  κατάφεραν να δώσουν λίγο παραπάνω χρώμα στην πόλη του Περάματος αλλά και ένα μεγάλο χαμόγελο στους συμμετέχοντες! 


Και του χρόνου!