ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ.




Μεγαλειώδης η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαΐου η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Μαζί για την Ανατροπή».

Οι πολίτες κατέκλυσαν το χώρο της συγκέντρωσης και η η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών !


Η αυθόρμητη προσέλευση των πολιτών και οι συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του Γιάννη Λαγουδάκη έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της 2 Ιουνίου.


Μια πραγματικά μεγαλειώδης και εντυπωσιακή συγκέντρωση ,η οποία αποτύπωσε τον παλμό της προεκλογικής εντυπωσιακής πορείας του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Λαγουδάκη, ο οποίος και αποθεώθηκε καταχειροκροτούμενος από το πλήθος το οποίο τον επευφημούσε καθ΄ όλη τη διάρκεια της ομιλίας.

Ο Γιάννης Λαγουδάκης απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες πλήθος, ανέφερε ότι:
« Η συμπαράσταση σας στην αποψινή συγκέντρωση, μας οπλίζουν με περισσότερη δύναμη. Ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τη θέλησή μας για διεκδίκηση Έργων και λύσεων, χωρίς συμβιβασμούς και πισωγυρίσματα. Με τη δύναμη σας , στεκόμαστε και πάλι μπροστά σας, προσδοκώντας να δούμε το όραμα για την πόλη μας να γίνεται πραγματικότητα. Και θα το δούμε. Γιατί τον στόχο αυτόν, θα τον πετύχουμε όλοι μαζί ενωμένοι».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Δήμαρχος Περάματος αναφέρθηκε στο μέλλον , τονίζοντας ότι:
 «Για όλους εμάς το μοναδικό και κυρίαρχο σύνθημα είναι η Πόλη πάνω απ όλα. Και η πόλη δεν είναι μόνο οι δρόμοι και τα κτήρια, δεν είναι μόνο τα γήπεδα και οι υποδομές, είναι οι άνθρωποί της, είστε όλοι εσείς. Για σας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας και τα όνειρά σας. Με ανοιχτές πόρτες, με αλήθειες, με συνεννόηση με συνεργασία θα κάνουμε αυτό που πρέπει για την πόλη μας το Πέραμα ,για όλους σας για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας»