Τιμητική Βράβευση για την εταιρεία TSOKOS LINES

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περάματος στις  αρχές Φεβρουαρίου, η οικογένεια Τσώκου, με αφορμή την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Β.Ε.Π.,  παρέλαβε τιμητική διάκριση από το προεδρείο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για την τεράστια προσφορά στον τομέα της ναυτιλίας. 
Εδώ και πάρα πολλά έτη, η TSOKOS LINES στηρίζει έμπρακτα με την επιχειρηματικότητά της, τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Αποτελεί Ρεκόρ η δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας στις κατασκευές πλοίων, όπου σε 15 Χρόνια έχει κατασκευάσει 15 νέα πλοία!!Όλα ΠΡΩΤΟΠΩΡΟΙ!!


Ο κος Ευάγγελος Τσώκος, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας, δήλωσε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συγκεκριμένη διάκριση, ενώ προσέθεσε ότι αυτή τη στιγμή ναυπηγούνται ακόμα δύο νέα πλοία σε δύο Ναυπηγεία του Περάματος.
Η εταιρεία Tsokos Lines, αποτελεί μια οργανωμένη εταιρεία όπου πέρα από τη δυναμική της πορεία προς το μέλλοντολμά και επενδύει σε μια οικονομική περίοδο παρατεταμένης κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας.

Ο δήμαρχος της πόλης του Περάματος, κος Γιάννης Λαγουδάκης, κατά τη διάρκεια της απονομής μίλησε για την μεγάλη προσφορά της εταιρείας στην πόλη του Περάματος, επαινώντας τέτοιου είδους δραστηριότητες οι οποίες βοηθούν στη καταπολέμηση της ανεργίας, προσφέροντας εργασία σε δεκάδες οικογένειες του Περαμαϊκού λαού και συγχρόνως στηρίζοντας τις περιφερειακές επιχειρήσεις του κλάδου.

Συγχαρητήρια στην TSOKOS LINES!!!!