Βράβευση Μαθητών από το Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη


Με αφορμή την θρησκευτική γιορτή των τριών Ιεραρχών, ο Δήμος Περάματος τίμησε τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σε μια όμορφη και σεμνή τελετή που έγινε στο Δημαρχείο της πόλης του Περάματος, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης υποδέχθηκε γονείς και μαθητές εκφράζοντας την μεγάλη χαρά του για την τεράστια επιτυχία των μαθητών, όπου οι επιτυχόντες φέτος ξεπέρασαν το 80% των μαθητών που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2018 και από τα 3 Λύκεια στο Πέραμα!!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκτός του Δημάρχου κου Λαγουδάκη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Μαργαρίτα Καζάκου, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ και των Σχολικών Επιτροπών κος Ιωάννης Σπανός,  η Βουλευτής του Σύριζα κα Μεγαλοοικονόμου καθώς και η κα Καρακώστα επίσης Βουλευτής του Σύριζα, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Παγώνα Αυτιά - Κατσιμπρή, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Μαρμαρίδης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη κος Πετράς, ο πρώην Δήμαρχος κος Λαγουδάκος, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κος Μουρατίδης, ο Υποδιευθυντής του Εσπερινού Λυκείου κος Γιαμάκης και ο καθηγητής του Α' Λυκείου κος Αράπκουλες.

Ο Δήμαρχος Περάματος μεταξύ άλλων είπε στην ομιλία του:

"Με αφορμή την μεγάλη αυτή Χριστιανική και Σχολική γιορτή, βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τους μαθητές της πόλης μας.
Είμαστε εδώ για να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια που κατέβαλαν κερδίζοντας ίσως τον πρώτο σοβαρό εκπαιδευτικό αγώνα.
Στεκόμαστε με σεβασμό στο πλευρό τους, αλλά και στους γονείς και τους καθηγητές τους που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτών των παιδιών.
Συμβολικά λοιπόν θέλουμε να τους προσφέρουμε αυτόν τον έπαινο, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού σε αυτή την προσπάθεια που έκαναν προκειμένου να αναβαθμίσουν εκπαιδευτικά τον εαυτό τους, αλλά και συνολικά το επίπεδο της πόλης μας.
Η ηθική ανταμοιβή η οποία λαμβάνουν σήμερα πρέπει να τους γεμίζει με χαρά, ενώ πρέπει να γνωρίζουν ότι συγχρόνως τους μετατρέπει σε πρότυπο για τους μικρότερους μαθητές που ακολουθούν και τους παρακολουθούν.
Συγχαρητήρια λοιπόν, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής αλλά και από εμένα προσωπικά.
Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον σας."