Βράβευση του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά




Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Περάματος, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, όπου βραβεύτηκε τόσο ο Δήμος Περάματος όσο και επιχειρήσεις μέλη του Β.Ε.Π.

Το Πέραμα αποτελεί διαχρονικά μια περιοχή που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ελληνική οικονομία. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του  Β.Ε.Π. πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Περάματος.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Β.Ε.Π. κος Ανδριανός Μιχάλαρος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περάματος για την φιλοξενία και μεταξύ άλλων τόνισε :

"Ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια από το Πέραμα, με τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, τα καρνάγια, μια πόλη φημισμένη για τους τεχνίτες της, τους μάστορες και τους εργάτες, που οι εργολάβοι και οι εφοπλιστές εμπιστεύονταν τα καράβια τους στα χέρια τους...."


Στη συνέχεια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις του Δημάρχου Περάματος για την ουσιαστική συνεργασία του Δήμου με το Επιμελητήριο για την στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ακολούθησαν βραβεύσεις επιχειρηματιών, παλαιών μελών Β.Ε.Π., για την πολυετή επιχειρηματική τους δραστηριότητα, καθώς και επιχειρήσεις που συνέβαλαν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας της περιοχής.

Το βραβείο για το Δήμο Περάματος παρέλαβε ο Δήμαρχος, κος Ιωάννης Λαγουδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ουσιαστική στήριξη της Ναυπηγοεπισκευής είναι επιβεβλημένη για την συνολική ευημερία της πόλης.

Ακολούθησε η βράβευση της εταιρείας Tsokos Lines για την επιχειρηματική της δραστηριότητα και την εμπιστοσύνη της στα ναυπηγεία και τις επιχειρήσεις μέλη του ΒΕΠ, όπου κατασκεύασε πλοία της. Αξίζει να σημειωθεί  ότι η εταιρεία στα 15 χρόνια λειτουργίας της κατασκεύασε συνολικά 15 πλοία. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ευάγγελος Τσώκος.


Στη συνέχεια βραβεύτηκαν για την πολυετή άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας οι κ.κ.: Απόστολος Χρυσαφέλης, Βασίλειος Κόκκινος, Αναστάσιος Παπουτσόγλου και Χρήστος Χούντας.