Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες "πλημμύρισε" το δημαρχείο Περάματος


Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, μελωδίες και παιδικά χαμόγελα γεμάτα αισιοδοξία, κατέκλυσαν την παραμονή των Χριστουγέννων το Δημαρχείο Περάματος.

Από νωρίς το πρωί, ομάδες παιδιών έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Λαγουδάκη, ο οποίος τους υποδέχτηκε και ευχήθηκε καλή πρόοδο. 

Ξεχωριστή έκαναν την παρουσία τους, τόσο η Φιλαρμονική του Αγίου Γεωργίου Περάματος όσο και η Φιλαρμονική Πολιτιστικής Ένωσης Περάματος, όπου με τις μελωδίες από τα κάλαντα των Χριστουγέννων γέμισαν το χώρο του Δημαρχείου, φροντίζοντας να δώσουν μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο δήμαρχος, ευχήθηκε  σε όλους καλές γιορτές με υγεία, δύναμη και ευτυχία υπογραμμίζοντας ότι: 
«Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης. Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου σημαίνει αγάπη για το συνάνθρωπο, σημαίνει να αγαπάμε χωρίς διακρίσεις. Σας εύχομαι το Άγιο φως των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές σας με αγάπη. 
Η παρούσα Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε από καρδιάς, σε κάθε συμπολίτη μας, προσωπική ευτυχία, υγεία, αγάπη και προκοπή με στόχο μια καλύτερη ζωή στον τόπο μας. Καλά Χριστούγεννα!»