Αίσιο τέλος με τα εκπαιδευτικά κενά του 1ου Γυμνασίου Περάματος


Μετά την υπεύθυνη στάση της Δημοτικής Αρχής και της προσωπικής παρέμβασης του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη, στηρίζοντας την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας που έγινε στις 12 Νοεμβρίου 2018 από μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Περάματος, καλύφθηκαν όλα τα κενά των εκπαιδευτικών του εν λόγω σχολείου.

Η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι μετά την κινητοποιήση Δημάρχου, μαθητών και καθηγητών,  παρουσιάστηκαν στο 1ο Γυμνάσιο  ο Γυμναστής, ο Φυσικός, ο Τεχνολόγος, ο Θεολόγος και ο Μουσικός, καλύπτοντας πλήρως τα λειτουργικά κενά του σχολείου, θέτοντας τέλος στις χαμένες διδακτικές ώρες.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κος Λαγουδάκης, μας είπε μεταξύ άλλων ότι, " Ήταν υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής η στήριξη των παιδιών μας σε αυτό το δίκαιο αγώνα. Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει εμπράκτως σε όλη τη διάρκεια της θητείας της, ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται δίπλα στους μαθητές, ενώ παράλληλα φροντίζει να βελτιώνει την ποιότητα της εκπαίδευσης όλων των μαθητών της πόλης, αναβαθμίζοντας τόσο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και οργανώνοντας ουσιαστικές εκπαιδευτικές δράσεις. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η παρέμβασή μας, βοήθησε στη λύση του προβλήματος του 1ου Γυμνάσιου"