H Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου στο Δήμο Περάματος



Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα το Δήμο Περάματος.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αλιείας, η κα Υφυπουργός, διοργάνωσε την διάθεση 2 τόνων ψαριών στα κοινωνικά παντοπωλεία Περάματος και Αιγάλεω, για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Έτσι, στις 21 Νοεμβρίου του 2018, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος διέθεσε περίπου έναν τόνο ψάρια σε δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου, με ωφελούμενους περισσότερους από 600 συμπολίτες μας.

Την διοργάνωση της δράσης για το Δήμο Περάματος συντόνισε ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κο Καραγιαννάκη, υποδέχθηκε την Υφυπουργό στους χώρους της Κοινωνικής Υπηρεσίας όπου έγινε όλη η διαδικασία διάθεσης των ολόφρεσκων προϊόντων.

Ο Δήμαρχος της πόλης, αφού συνομίλησε με την κα Υφυπουργό, την ευχαρίστησε για την θετική πρωτοβουλία και συγχρόνως ζήτησε την περαιτέρω στήριξη του Υπουργείου με συντονισμένες δράσεις, στο πλαίσιο της βοήθειας των κοινωνικά αδυνάτων. 
Παράλληλα, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης, ανανέωσε το ραντεβού με την κα Υφυπουργό, προκειμένου να συζητηθούν μια σειρά από θέματα που έχει θέσει εδώ και αρκετό καιρό προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης .