Επιτυχημένη η Δωρεάν Σπιρομέτρηση στο Δήμο Περάματος


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, Δωρεάν Σπιρομέτρηση για τους κατοίκους του Περάματος από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος Κινητής Μονάδας Σπιρομέτρησης, στο Δημαρχείο της πόλης. Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε, δημότες και εργαζόμενοι, κάνοντας την δωρεάν σπιρομέτρηση, που για κάποιους ήταν...και η πρώτη φορά.

Η διαδικασία είναι καθαρά προληπτική και ολιγόλεπτη, όμως ιδιαίτερα βασική και χρήσιμη,για την εξαγωγή συμπερασμάτων και εντοπισμό προβλημάτων που κάποιοι ίσως δεν γνωρίζουν ότι έχουν.

Υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος ήταν η κοινωνική λειτουργός κα Γιώτα Δέτση, η οποία  συνεργάστηκε άψογα με το επιστημονικό προσωπικό που εκτέλεσε την διαδικασία, ενώ το αποτέλεσμα της σπιρομέτρησης αξιολογούσε ο πνευμονολόγος κος Άγγελος Νικήτας .

Το παρόν έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης όσο και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Όλοι οι συντελεστές εργάστηκαν σαν ομάδα και απέσπασαν τα συγχαρητήρια των συμμετεχόντων που έκαναν την σπιρομέτρηση, ενώ η συμμετοχή του κόσμου έφτασε τα 100 άτομα, όταν ο μέσος όρος Πανελλαδικά δεν ξεπερνά τα 65 άτομα.