Ανακοίνωση του Δημάρχου Περάματος για το 1ο Γυμνάσιο Περάματος



Ανακοίνωση Δημάρχου Περάματος

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί γονείς.
Πλησιάζουμε στα μέσα του Νοέμβρη και παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Παιδείας για έγκαιρη στελέχωση των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Περάματος με εκπαιδευτικό προσωπικό, τα σχολικά κενά παραμένουν.
Η κατάσταση που επικρατεί στο 1ο Γυμνάσιο Περάματος, με τις δεκάδες ώρες μαθημάτων χαμένες, αποτελεί ένα θλιβερό γεγονός  που δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί.
Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα. Παράλληλα θα διενεργήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας στηρίζοντας τον αγώνα της σχολικής κοινότητας του 1ου Γυμνασίου Περάματος.
Η Δημοτική Αρχή της πόλης του Περάματος δεσμεύεται να στηρίξει με κάθε τρόπο το 1ο Γυμνάσιο Περάματος στην από κοινού προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.
Αποτελεί χρέος όλων μας, Δήμου, μαθητών, συλλόγων γονέων και καθηγητών, να έχουμε μια κοινή στάση απέναντι στο σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκύψει, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα οριστικά.


Ο Δήμαρχος  


Γιάννης Λαγουδάκης