Νέο Γήπεδο Mini Μπάσκετ με προδιαγραφές FIBA, στο χώρο της "Πρόνοιας"


Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους δημότες της πόλης του Περάματος που θα επισκεφθούν το πάρκο της "Πρόνοιας".


Ο χώρος της "Πρόνοιας" ανέκαθεν αποτελούσε ένα σημείο ορόσημο για την πόλη. Παρά το γεγονός ότι για πολλά χρόνια ήταν σε πλήρη εγκατάλειψη, η παρούσα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να τον αποκαταστήσει, μετατρέποντάς τον σε μικρή όαση πρασίνου και χώρο άθλησης και περιπάτου για τους Δημότες του Περάματος. 



Μετά την αναβάθμιση του Σταδίου, την προσθήκη οργάνων γυμναστικής, τις δύο νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές οι οποίες κάθε μέρα είναι ασφυκτικά γεμάτες, τους αναδιαμορφωμένους χώρους με νέα παγκάκια και κάδους απορριμμάτων καθώς και πλακοστρώσεις όπου απαιτείται για την ομαλή διέλευση των δημοτών, έρχεται να προστεθεί ένα εξολοκλήρου νέο γήπεδο mini μπάσκετ με προδιαγραφές FIBA.

Οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος, βρίσκονται καθημερινά στο χώρο προκειμένου να υλοποιηθούν οι εργασίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει όσον αφορά τέτοιου είδους υποδομές, ενώ ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης, μας ενημέρωσε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα κατασκευαστούν και θα παραδοθούν σε χρήση και άλλα νέα γήπεδα μπάσκετ.